Eficienta sperietorii zmeu soim kit împotriva păsărilor dăunătoare

Daunele provocate de păsările salbatice reprezintă probleme considerabile asupra culturilor, pomilor fructiferi, grădinilor, sistemelor de picurare, culturilor de legume ș.a.

De aceea am dezvoltat produsul nostru Sperietoare zmeu soim kit complet.

Zmeu soim kit complet
Zmeu soim kit complet

 

Dacă nu se iau măsuri pentru a le ține departe, păsările pot distruge o întreagă recoltă. Aceste daune pot reprezenta pierderi considerabile pentru micii fermieri chiar și pentru marile ferme.

 

Păsările dăunătoare sunt numeroase ( porumbei, grauri, ciori, cotofane, pescăruși ș.a.), iar metodele de protecție împotriva atacurilor nu sunt eficiente sau sunt dăunătoare mediului.Sperietorile tradiționale sunt statice, iar păsările se obișnuiesc cu ele foarte rapid, rezultând o eficiență pe termen scurt. Sistemele zgomotoase, cum ar fi tunurile cu gaz nu pot fi folosite în localităti sau în apropierea acestora. Soluțiile chimice au consecințe inacceptabile asupra mediului natural.

Alte soluții pentru a scăpa de păsările dăunătoare, cum ar fi șoimii dresați sau plasele de protecție, sunt foarte restrictive și costisitoare.

 

Sperietoarea zmeu șoim s-a dovedit a fi mai eficientă!!!

Acest echipament ecologic descurajează apariția păsărilor dăunătoare datorită asemănării lui cu o pasăre răpitoare. Am făcut o simplă observație: prădătorii principali sunt răpitoarele, iar prezența răpitoarelor țin păsările daunatoare la distanță.

 

Cum funcționează?

Sistemul nostru constă într-un zmeu șoim ancorat în vârful unui stâlp / prajina telescopic inalt de 6 metri. Baza sistemului nostru este un zmeu  cât mai asemănător unui șoim, ce își modifica mereu dinamica zborului (viteza, înălțimea) la vârful stâlpului. La cea mai mică adiere (mai puțin de 3 km/h), acesta se va ridica și va plonja aleatoriu (video aici) Acesta imită zborul unui răpitor și va intimida păsările dăunătoare, protejând în acest fel cultura, pomii fructiferi, grădina, podgoria, etc.

Spre deosebire de sistemele fixe de sperietori, dispozitivul de speriat zboară la întâmplare, prin urmare, păsările dăunătoare nu se obisnuiesc cu prezența sa, deoarece îl văd ca pe un prădător natural.

 

Unde îl pot folosi?

Dispozitivul este destinat tuturor persoanelor fizice și juridice care suferă de daunele cauzate de păsări: ciorigrauriporumbei, vrăbii, pescăruși, coțofene, s.a., și care doresc să utilizeze o soluție ecologică pentru a-și proteja grădinile, culturile de orice fel, podgoriile, pomii fructiferi, silozurile, peluzele s.a.

 

 Instructiuni

Setarea completă a echipamentului durează mai puțin de 3 minute, sistemul vine cu un manual de utilizare pentru kit-ul complet.

Kit-ul complet se poate asambla în 3 pași simpli:

– Tarusul de sprijin se infige in pamant la o inaltime de 50 cm fata de nivelul solului, astfel incat sa ofere stabilitate maxima stalpului / prajinii inalte de 6 metri.

– Prajina telescopica se introduce in tarus, apoi se regleaza la inaltimea dorita.

– Se prinde zmeul soim, folosind accesoriile de prindere.

Descarcati manualul de utilizare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *