OZON COMPANY

Oferte profesionale personalizate.

OzonCompany footer B

Ozon Company isi doreste sa fie identificata ca fiind liderul incontestabil al ofertelor profesionale bazate pe calitate la un pret corect si accesibil, latura ecologica avand pentru noi o insemnatate deosebita in tot ceea ce facem.

Dispozitivele pentru indepartarea pasarilor si animalelor salbatice au evoluat de-a lungul timpului, de la metodele rudimentare, cand pentru reducerea pagubelor din agricultura se foloseau sperietorile de ciori, la cele moderne, pe care astazi vi le propunem spre utilizare cu o foarte mare eficacitate.

PRODUSELE NOASTRE

Prețuri accesibile, calitate excelentă!

sperietori

Produsele si serviciile care se regasesc in aceste pagini sunt testate si aplicate deja in Romania de catre firma noastra. Pe langa caracterul economic si igienico-sanitar, tinerea la distanta a pasarilor si a animalelor salbatice in interiorul habitatului lor natural, fata de zonele de interes pentru om, are rolul de a mentine un echilibru benefic in procesul selectiei naturale, impiedicand accesul acestora la surse usoare si de multe ori poluate de hrana.

De asemenea, prin aplicarea metodelor ecologice de control al pasarilor si animalelor salbatice, se reduc semnificativ sansele raspandirii, transmiterii si aparitiei diverselor boli, stiindu-se faptul ca pasarile si animalele salbatice sunt vectori transmitatori ai parazitilor, virusilor si agentilor patogeni. Sistemele ecologice (nonletale) sunt folosite pe scara larga in domenii importante precum agricultura, viticultura, pomicultura, silvicultura-vanatoare, piscicultura, aviatie, salubritate (depozite ecologice), in mediul urban in zona parcurilor publice etc.