Afișez toate cele 10 rezultate

Instalații și parcuri industriale si logistice

Punem capăt daunelor provocate de păsări asupra clădirilor

Acoperișurile magazinelor, centrelor comerciale de tip mall, hipermarket-urilor și clădirilor de birouri, ale halelor și depozitelor din parcurile logistice și industriale, șantierele industriale ce dețin instalații și utilaje în aer liber, sunt unele dintre cele mai numeroase victime ale activității păsărilor la nivel global.

Deșeurile de păsări pot provoca coroziune, deformare, scurgeri sau defectarea activelor, făcând companiile să cheltuiască sume importante pentru măsuri de descurajare ineficiente, curățare, întreținere și reparații.  Excrementele păsărilor ( găinaț) pot perfora / ataca în timp structurile metalice și tabla de pe acoperiș, deteriora membrana hidroizolantă, banda de etanșare din bitum, membrana bituminoasă, membrana cauciucată, hidroizolația PVC, alte elemente expuse.

Avem soluții pentru a aborda problema păsărilor cu care se confruntă clienții din industrie prin ofertarea unor instalații de succes, cu rezultate remarcabile în perioade foarte scurte de timp.

Consultați produsele noastre, aplicabile în industrie și trimiteți-ne informații suplimentare privind situațiile cu care va confruntați.

Soluții aplicabile instalațiilor industriale

Articole despre dăunătorii din parcuri industriale

Produse pentru combaterea dăunătorilor din parcurile industriale