Afișez toate cele 13 rezultate

Aeroporturi

Pericolul reprezentat de păsări pe aeroporturi poate să dispară.

Păsările sau stolurile de păsări ce intră în ultimul moment, cel mai critic, în zona pistei, reprezintă un risc de incidente care pun viața în pericol și care generează costuri.

Controlul eficient al păsărilor, ar putea economisi milioane de euro pentru părțile interesate din industria aviatică: aeroporturi și aerodromuri, companii aeriene, producători de avioane, companii de asigurări și pasageri. Peste 80% din ciocnirile cu fauna sălbatică, au loc în timpul fazelor de zbor de decolare și urcare, apropiere și aterizare, la o altitudine maximă de 460 m / 1500 ft.

Soluțiile noastre creează o zonă de siguranță fără păsări în jurul pistei aeroportului și a zonei adiacente acesteia, minimizând astfel riscurile de coliziune acolo unde este cel mai probabil să apară.

Tehnologia pe care o folosim nu interferează cu alte sisteme aeroportuare, iar soluțiile aplicate aeroporturilor sunt pe deplin conforme cu reglementările de siguranță ICAO, FAA și EASA. Oferim o varietate de soluții de control al păsărilor pentru aeroporturi civile și militare, de la sisteme de detectare și descurajare complet autonome, construite personalizat pentru fiecare aeroport, până la produse standardizate de descurajare sau de detectare, operate automat sau manual.

Articole despre dăunătorii din aeroporturi

Produse pentru combaterea dăunătorilor din aeroporturi

-5%
1.190 lei Compară
Reduceri!
Reduceri!
Reduceri!