Echipamente pentru indepartarea daunatoarelor

Cum comand

Comandarea produselor comercializate pe www.sperietori.ro se face:

  • Completand formularul de comanda din fiecare pagina de produs.
  • Telefonic, la numarul de telefon afisat la sectiunea Contact si in fiecare pagina de produs.
  • Pe email, la adresa vanzari@sperietori.ro .

SC OZON COMPANY SRL se obliga, prin reprezentantii sai, sa furnizeze clientului toate informatiile necesare sau solicitate, intr-un mod adecvat mijlocului de comunicare la distanta utilizat, folosind un limbaj inteligibil, atat pana la finalizarea contractului, cat si dupa aceasta perioada.

În cazul în care contractul este încheiat printr-un mijloc de comunicare la distanţă ce permite un spaţiu sau un timp limitat pentru afişarea informaţiei, vanzatorul se obliga sa furnizeze prin mijlocul de comunicare respectiv, înaintea încheierii contractului, cel puţin informaţiile precontractuale referitoare la principalele caracteristici ale produsului sau serviciului, identitatea sa in calitate de vanzator, preţul total, dreptul la retragere, durata contractului, precum si modalitatea de incetare a contractului.

În cazul în care urmează să se încheie un contract la distanţă prin intermediul telefonului, vanzatorul trebuie să confirme oferta clientului, al cărui angajament începe doar după ce acesta a semnat oferta sau după ce şi-a trimis consimţământul scris.

SC. OZON COMPANY SRL se obliga sa transmita clientului confirmarea încheierii contractului, pe un suport durabil, într-un termen rezonabil din momentul încheierii contractului la distanţă şi cel târziu la momentul livrării produselor sau înainte de începerea prestării serviciului solicitat.

Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul confirmării, pe un suport durabil, de către client a acceptării comenzii transmise de vanzator.